+359 885 65 85 33 yuri@instruktora.eu

Да направим пътната безопасност Приоритет

Да направим пътната безопасност

Всеки ден близо 3500 души умират на пътя. Младите хора са най-засегнати, като пътнотранспортните произшествия са първата причина за смъртта на младежи между 15 и 29 години.

Поради тази причина Международната автомобилна федерация (ФИА) заедно със Съюза на българските автомобилисти (СБА) и други 245 автомобилни клубове по света стартира кампания, чиято цел е да поставим пътната безопасност като приоритет.

Всички ние бихме допринесли заедно да направим пътищата по-безопасни. Кампанията носи името #3500LIVES (#3500ЖИВОТА) и определя 10 правила, които могат да помогнат, за да спасим нашия живот и живота на другите около нас. Освен това ФИА стартира онлайн петиция за международна пътна безопасност, чрез която иска да се обърне към всички правителства с цел изготвяне на ефективно законодателство и приоритизиране на пътнатабезопасност. Повече информация: www.fia.com/3500lives

Надяваме се, че ще се присъедините към нас в тази важна битка. Нека направим едно минимално усилие като подпишем манифеста на ФИА тук.

Да направим пътната безопасност

Телефон - Шофьорски курсове в Кърджали - Обади се на 0885 65 85 33

Creative Digital Studio - EME.bg
Изработка на сайт - E & M Design